با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
پایگاه خبری المیادین در گزارشی نوشت که « دانییل سیریوطی» نویسنده روزنامه عبری « اسرائیل هیوم» در مقاله ای اعلام کرد که ائتلاف صهیونیستی خلیجی علیه ایران متلاشی شده است . این نویسنده صهیونیستی مدعی شد که امارات و عربستان با ناامید شدن از رویکرد دولت دموکراتها در آمریکا، مشتاق گفتوگو با ایران هستند.
بر اساس گزارش پایگاه خبری مذکور این رسانه صهیونیستی ادعا کرد که در ماههای اخیر و عملاً از زمان تغییر دولت در آمریکا با ورود «جو بایدن» به کاخ سفید، ریاض و ابوظبی راهبرد جدیدی در خصوص روابط خارجی با ایران اتخاذ کردهاند. در ابتدا این سعودیها تمایل داشتند که یک سری جلسات با مقامات ایرانی برگزار کنند. اماراتیها نیز گفتوگو با ایرانیها را آغاز کردند و حتی اخیراً« انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجی امارات متحده عربی را برای پیشبرد گفتوگو با ایران منصوب کردند.
المیادین نوشت: بر اساس گزارش این نویسنده صهیونیستی امارات از نتایج گفتو گو با ایران راضی نبود، بدین ترتیب اخیرا وزیرخارجه امارات پس از ده سال به دمشق رفت تا عزم راسخ ابوظبی برای ارتباط مجدد با سوریه را نشان دهد. چند روز پیش از این دیدار هم « محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی تلفنی با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه صحبت کرده بود و این در حالی صورت گرفت که آمریکا اعلام کرده بود بر اساس «قانون سزار» امارات و کشورهایی که روابط اقتصادی با سوریه برقرار کنند مجازات خواهند شد.
پایگاه خبری مذکور نوشت: در امارات مدعی شدند که هدف نزدیک شدن به دمشق دور نگه داشتن سوریه از ایران است. همچنین مقامات اماراتی تاکید کردند که نگران روابط خوب با همه کشورهای منطقه هستند و در همین راستا طی سفری نادر محمد بن زاید وارد ترکیه شد و با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه ملاقات و یک سری توافقنامه همکاری تجاری، اقتصادی و دیپلماتیک امضا کرد.
بر اساس گز1ارش المیادین روزنامه اسرائیل هیوم تاکید کرد:« ائتلاف منطقهای ضدایرانی که در دوره « دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا ایجاد شد و با امضای «توافق ابراهیم» به اوج خود رسید، از هم پاشید و عملا دیگر وجود ندارد. این ائتلاف متشکل از اسرائیل، بحرین، امارات و عربستان سعودی بود.
در این گزارش آمده است که یک منبع ارشد دیپلماتیک در ابوظبی در گفتوگو با اسرائیل هیوم گفت: «درست است که اخیراً تمرینها و مانورهای نظامی مشترکی با هدف انتقال پیام به تهران انجام شد، اما ائتلافی که با تشویق ترامپ و دولتش متبلور شد که عملاً یک ائتلاف دفاعی منطقهای غیررسمی با حمایت آمریکاییها بین اسرائیل و برخی کشورهای خلیج فارس بود، متلاشی شد».
این پایگاه خبری در ادامه اعلام کرد که منابع بلندپایه در ابوظبی و ریاض مدعی شدند که آنچه منجر به تغییر روابط دیپلماتیک این دو کشور با ایران شد، رویکرد جو بایدن نسبت به خاورمیانه بود.
این منابع بلند پایه در ادامه ادعاهای خود افزودند که مشکل بایدن و دولت اوست. آنها هر کاری انجام دادند تا دستاوردهای ترامپ در همه چیز مربوط به عادی سازی روابط با اسرائیل را به باد دهند و درنهایت منجر به متلاشی شدن پیمان دفاعی منطقهای که بین برخی کشورهای منطقه ایجاد شده بود، شدند. به عنوان مثال قرارداد فروش هواپیماهای اف-35 به امارات را تعلیق و با اعمال حق وتو بر فروش تسلیحات مورد نیاز ما مخالفت کردند، بدین ترتیب از تلاش عربستان سعودی برای ایجاد گفتوگوی مثبت با تهران در سایه بی احترامی و بی توجهی بایدن تعجب نکردیم.
المیادین در ادامه نوشت: این مقام اماراتی میگوید که خروج ایالات متحده از افغانستان منجر شد تا همپیمانان واشنگتن احساس امنیت خود را در خاورمیانه از دست بدهند. اما نحوه رفتار دولت بایدن در قبال سودان و واکنش واشنگتن به کودتای «عبدالفتاح البرهان» رهبر نظامی سودان تنها این ترس را در میان کشورهای امضاکننده توافقنامه ابراهیم از جمله سودان افزایش داد که رئیسجمهور آمریکا و دولت او از آنها حمایت لازم را نخواهد کرد. دولت بایدن در حال مرتکب همه اشتباهات احتمالی است که میتواند سودان را به سمت بی ثباتی سیاسی و حتی خروج خارطوم از توافقنامه ابراهیم سوق دهد.
پایگاه خبری مذکور اعلام کرد: وی افزود:« ژنرال البرهان برای اخراج همه احزاب سیاسی در سودان که علیه شورای نظامی توطئه و با احزابی که میخواستند زمام قدرت را به دست بگیرند همکاری کردند، تلاش کرد. با توجه به اینکه کسی که این موضوع را رهبری کرد، نخست وزیر «عبدالله حمدوک» و احزاب سیاسی بود. به جای اینکه آمریکاییها از اقدامات البرهان برای ایجاد یک دولت لیبرال حمایت کنند، آزادی حمدوک را به او تحمیل کردند و به او هشدار دادند که اگر اجازه تشکیل دولت به او داده نشود، واشنگتن تحریمهای سختی علیه سودان اعمال خواهد کرد.
المیادین در پایان نوشت: این مقام اماراتی تاکید کرد که برای البرهان چارهای جز پذیرش دیکتههای آمریکا باقی نمانده است، اگر سودان دوباره با کودتا روبرو شود، هیچکس تعجب نخواهد کرد که اجرای توافق عادیسازی روابط اسرائیل با سودان به زباله دان تاریخ بپیوندد.
اشتراک گذاری
با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.