پایان اسرائیل نزدیک است؟

روابط میان آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از پیچیده ترین و سوال برانگیز ترین روابط بین الملل محسوب میشود. ایالات متحده آمریکا به عنوان یک قدرت بین المللی با اسرائیل در منطقه ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک خاورمیانه دارای اتحاد منحصر به فرد می باشند. همکاری تسلیحاتی دو کشور موجب شده است مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گیرد. در همین حال ، در سایه پیشرفت گسترده روند احیای توافق هسته‌ای ،روزنامه «تایمز اسرائیل» از قراردادی برای «حمله احتمالی ایران» میان آمریکا و رژيم صهیونیستی خبر می دهد.

روزنامه «تایمز اسرائیل» روز جمعه ۳ سپتامبر پیرامون این قرارداد نوشت: آمریکا قرارداد فروش ۴ هواپیمای سوخت‌رسان مورد نیاز برای حمله احتمالی ایران به اسرائیل را امضا کرد. شرکت هواپیماسازی بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد روز پنجشنبه قراردادی را با وزارت دفاع آمریکا برای تامین چهار هواپیمای سوخت‌رسان KC-۴۶ به رژیم صهیونیستی امضا کرده است.

 

آمریکا قراردادی برای حمله احتمالی ایران به اسرائیل را امضا کرد

اهمیت این قرار داد برای اسرائیل

بررسی میزان تلاش ها برای انجام این قرارداد نشان از آن دارد که صهیونیست‌ها برای حمله به تاسیسات اتمی ایران سخت بدنبال این سوخت رسان هستند. این معامله با کمک های نظامی که واشنگتن به بیت المقدس ارائه می کند، نزدیک به ۱ میلیارد دلار هزینه بر رژیم صهیونیستی وارد می کند. بر اساس این قرارداد، این معامله ۹۲۷ میلیون دلار برای اسرائیل هزینه خواهد داشت و این پول از ۳,۸ میلیارد دلاری که رژیم صهیونیستی سالانه از واشنگتن به عنوان بخشی از یادداشت تفاهم ۱۰ ساله بین دو کشور دریافت می کند، تامین می شود.

آمریکا قراردادی برای حمله احتمالی ایران به اسرائیل را امضا کرد

هواپیماهای بوئینگ KC-۴۶ در اولین فرصت در سال ۲۰۲۵ وارد می شوند. این هواپیمای چند منظوره سوخت گیری در هوا را برای جت های جنگنده و سایر هواپیماها ممکن می کند، اما می تواند برای حمل و نقل نظامی نیز استفاده شود. برای اسرائیل، این هواپیماها برای انجام حملات بزرگ احتمالی علیه اهدافی در ایران، در حدود ۲۰۰۰ کیلومتری (۱۲۰۰ مایلی) از اسرائیل و بسیار خارج از برد پرواز عادی جت های اسرائیلی ضروری تلقی می شوند.

سوخت‌رسان‌های جدید قرار است فورا در سال ۲۰۲۵ وارد شوند. رژیم صهیونیستی درخواست کرده است که این تاریخ به بالاتر از این تاریخ منتقل شود. این امر مستلزم آن است که ایالات متحده جایگاه خود را در صف دریافت هواپیماهای بوئینگ واگذار کند. اما واشنگتن تاکنون این درخواست را رد کرده است. بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی این گزینه را دارد که در آینده نیز چهار هواپیمای KC-۴۶ دیگر خریداری کند.

 

روابط آمریکا و اسرائیل

میزان استحکام «اتحاد استراتژیک میان آمریکا و اسرائیل» منحصر به فرد می باشد. بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل، امضای این قرارداد را ستود و گفت که این «شواهدی بیشتر از اتحاد و روابط استراتژیک» بین مؤسسات دفاعی اسرائیل و ایالات متحده است.

آمریکا قراردادی برای حمله احتمالی ایران به اسرائیل را امضا کرد

بنتی گانتز در ادامه گفت :«هواپیماهای سوخت‌رسانی که ما خریداری می‌کنیم، همراه با تهیه یک اسکادران جدید F-۳۵، هلیکوپترهای ترابری سنگین، زیردریایی‌ها و تسلیحات پیشرفته، در میان چالش‌های عظیم، نزدیک و دور، که در شرف مواجه شدن با آن هستند، به ارتش اسرائیل خدمت خواهند کرد.

گانتز در بیانیه ای گفت:«اولین KC-۴۶ در سال ۲۰۱۹ به نیروی هوایی ایالات متحده تحویل داده شد و این سرویس ۱۷۹ فروند از این هواپیما را سفارش داده است که قرار است تا سال ۲۰۲۷ تحویل داده شود».

آنچه مشخص است نظم جهانی در نوسان است و به سمت رقابت‌های چند قطبی حرکت می‌کند که می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر خاورمیانه داشته باشد. آرزوهای هژمونیک ثبات منطقه را تهدید می‌کند، در حالی که فرصت‌های جدید و اتحادها پدیدار می‌شوند. پیشرفت‌های فناوری، جنگ را آن‌طور که می‌شناسیم تغییر می‌دهد و ابعاد و چالش‌های جدیدی را به وجود می‌آورد. در این محیط استراتژیک چالش‌برانگیز، دیپلماسی نظامی به طور فزاینده‌ای در حفظ امنیت ملی و ارتقای ثبات و صلح حیاتی خواهد شد. بنابراین، رهبری ارتش خصوصا از سوی بازیگران اثرگذار سعی دارند که به کمبودها رسیدگی کند و دیپلماسی نظامی را به عنوان یک سرمایه اصلی امنیت ملی پیش ببرند.

دیدگاهتان را بنویسید