با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
منطقه در آستانه سلسله ای از تحولات قرار دارد که نتایج مذاکرات هسته ای ایران مسیر آن را مشخص می کند.
رژیم آل سعود از همان ابتدا با نفت و ثروت و دینشان ، سلاحی در دست آمریکا برای مقابله و جنگ با اتحاد جماهیر شوروی،کمونیسم،قومیت گرایی عربی و اسلام انقلابی بودند.
رژیم های خلیجی و در صدر آنها امارات تمامی امکانات خود را برای خدمت به این پروژه آمریکا به کار گرفتند. آنها در پشت پرده فعالیت هایی با ظاهر دینی اعم از معتدل و افراطی در منطقه عربی و خارج از آن قرار داشتهاند که همه این اقدامات به صورت مستقیم و غیر مستقیم در خدمت رژیم صهیونیستی بوده است.
همچنین این وضعیت برای سوریه، لبنان، مصر، عراق و در مرحله بعد لیبی و تونس و یمن رقم زده اند. این جنبش در ابتدا دارای رنگ و بوی وهابی-سعودی بود تا اینکه اردوغان با اخوان بیعت نمود. اردوغان سعی نمود تا پس از کودتای السیسی علیه اخوان المسلمین در مصر در سال 2013 با قدرت به منطقه برگردد.
لذا پروژه جدید سیاسی و عقیدتی درهای ترکیه را به روی تمامی گروه های اخوانی منطقه از یمن تا اردن و سپس تونس و مغرب وسومالی و عراق و کویت و مهم تر از همه اخوان سوریه گشود. بر خلاف مواضع عربستان،امارات و بحرین که اخوان را گروهی تروریستی می دانستند دوحه( قطر) به عنوان یک کشور خلیجی دارای رژیم وهابی با امکانات مادی گسترده خود در کنار اخوان المسلمین با زیرمجموعه های مختلف آن قرار گرفت و اینگونه اخوان به ابزاری فعال در دست اردوغان تبدیل شد و در حال حاضر نیز وی تلاش می نماید بدون اینکه ازحمایت اخوان دست بردارد از این ابزار علیه دشمنانش در مصر و امارات و عربستان برای مصالحه خود با این کشور ها بهره برداری نماید.
این همان چیزی است که محمد بن زاید هم پیمان السیسی و دشمن شماره یک اخوان و بطور کلی اسلامگراها، مادامی که تقسیم نقش ها در منطقه ایجاب کند نسبت به آن بی تفاوت خواهد بود.
بن زاید که در 24 نوامبر 2021 به آنکارا سفر نمود در ملاقات با اردوغان ورودی به موضوع اخوان المسلمین نداشت چرا که این موضوع به معنی توقف حمایت های ترکیه از اخوان سوریه و مجموعه ای مسلح تلقی میشد که این امر خواسته محمد بن زاید، به رغم عادی ساز ی روابط با دمشق، نبود. با وجود تناقضات بن زاید در برقراری ارتباط با دمشق، اردوغان و همه پایتخت های عربی تلاش مشترک برای صلح و عادی سازی روابط با تل آویوکه همه مجموعه های مسلح از آغاز بهار عربی در خدمتش بوده اند وهنوز هم می باشند را ادامه می دهند.
این امر از طریق توطئه بر ضد دولت سوریه و هم پیمانان آن و در مقدمه آنها ایران و حزب الله ادامه دارد. تماس با نفتالی بنت و استقبال از خاخام های یهودی توسط اردوغان و استقبال بن زاید از بنت در ابوظبی از نمونه اقدامات صورت گرفته توسط این کشور ها برای عادی روابط با تل آویو می باشد.همه ی این کشور ها در نقش ها و نسخه های متفاوت اسلامی بازیچه دست آمریکا در نقشه های آینده آن خواهند بود.
تناقضات در مواضع کشورهای عربی و ترکیه در مورد استفاده پی در پی از اسلام گرایان در اقدامات مختلف سیاسی و مسلحانه به وضوح نشان میدهد، پروژه ی آمریکا برای استفاده از آنها بسته به مکان و زمان تعیین شده توسط واشنگتن ادامه دارد و همه به آن پایبندند. طبق معمول ریاض همراه با ابوظبی و اسلام آباد و این بار آنکارا در کنار و دوحه در خدمت این پروژه ها خواهد بود و طبق سناریوی واشنگتن برای همه آنها نقش هایی در مکان و زمان مناسب وجود دارد.این موضوع،همه تحرکات منطقه ای و بین المللی را به رهبری واشنگتن و با هماهنگی”تل آویو” توضیح میدهد.
تحرکاتی که با هدف تشدید محاصره مستقیم سوریه، توطئه بیشتر علیه لبنان برای به هم ریختن اوضاع امنیتی و سیاسی قبل از انتخابات ماه مه و در کنار آن حفظ عراق در وضعیت کنونی و استفاده از آن در جنگ علیه ایران و متحدان شیعه و سنی وکرد و ترکمان آن صورت می گیرد.
برنامهای که حداقل تا امروز شکست خورده است، زیرا برهم صالح رئیس جمهور کُرد عراق چهارشنبه گذشته با عباراتی صادقانه یاد و خاطره شهید قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس را گرامی داشته و به نقش آنها در جنگ با گروه تروریستی داعش اشاره کرده است، و همه میدانند که 80% از کسانی که عملیات انتحاری در عراق و سوریه انجام داده اند سعودی بوده اند.
بصورت خلاصه منطقه در آستانه سلسله ای از تحولات قرار دارد که نتایج مذاکرات هسته ای ایران مسیر آن را مشخص می کند.در ادامه تحولات منطقه ای جدید و در صدر آنها سفرهای های رئیس جمهور اردوغان (اواسط فوریه) به ابوظبی و منامه و ریاض(و شاید قاهره) که زمانی با هم دشمنان او را تشکیل می دادند زیرا گروه اخوان المسلمین را سازمانی تروریستی اعلام کرده بودند درحالی که پیش از این و در شروع بهار خونین عربی تمام کشورهای عربی منطقه در سنگری واحد علیه سوریه بودند. شرط اصلی در این نمایش کمدی گریهآور، نقش تل آویو در آینده منطقه است، نمایشی که بناست از کشورهای منطقه اسلامی بله چشم قربانگوهایی پست بسازد که همچون بردگان بازار برده فروشی هستند، بازاری که تاجرانش یهودیان صهیونیست و دوستداران بنی صهیونند.
اشتراک گذاری
با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.