در هیاهوی مرتبط با مساله طرح «صیانت» و همه ابهامات و ناپختگیهایی که پیرامون آن را فرا گرفته، هر نوع نقد محتوایی به عملکرد پلتفرمهای اینترنتی، احتمالا برچسب همراهی با «محدودیت» خواهد خورد. اما این گونه برچسبهای احتمالی به هیچ عنوان نمی تواند نافی رسالت رسانهای درباره خطراتی باشد که محتوای بدون نظارت و درجهبندی در اینترنت، آن هم بر درگاههای مجوزدار رسمی متوجه ذهن و روان کودکان این کشور می کند.
فقط به عنوان یک مصداق، «فیلیمو» نسخه دوبلهشدهی انیمیشنی به نام «ومپیرینا» را در درگاه خود قرار داده تا کودکان به صورت «رایگان» آن را تماشا کنند. قهرمان این انیمیشن یک دختر ومپایر(خون آشام) است. در وهله اول باید گفت که یکی از مسمومترین و شیطانیترین اقدامات هالیوود در سالهای اخیر، «عادیسازی» و حتی خواستنی جلوه دادن برخی از شومترین، سیاهترین و شیطانیترین اساطیر کهن است.
از زمان سینمای صامت در نیمه اول قرن بیستم، خونآشامان یکی از صحنهگردانان اصلی سینمای دنیا در ژانر وحشت بودند. در راس همه این خونآشامها، کنت «دراکولا» مخلوق داستانی برام استوکر قرار دارد که در قصر مخوف و معروف ترانسیلوانیا(رومانی) به شهرت جهانی رسید. البته باید اشاره کرد که شخصیت دراکولا برگرفته از شخصیت «ولاد سوم»(معروف به ولاد به میخ کشنده یا پسر ازدها) است که در قرن 15 میلادی بر قلمرو کهن رومانی حکومت می کرد.
او حاکمی بسیار وحشی و خونریز بود که شرح شکنجهها و عذابهایی که بر اسیران جنگی و حتی بر مردم عادی اعمال می کرد، مو بر تن آدمی سیخ می کند. او بارها با سپاه خود در برابر سپاه مسلمانان(عثمانی) جنگید و حتی یک بار در یک عملیات چریکی به اردوی نظامی سلطان محمد دوم شبیخون زد و نزدیک بود خلیفه عثمانی را به قتل برسانند. شاید مطرح کردن کنت دراکولا، ادای دینی باشد به یکی از حاکمان اروپایی که در برابر رخنه اسلام به اروپا مانع ایجاد کرد.
