هفته گذشته رسانه هاي آلماني اطلاع دادند که محور مقاومت در حال تجهيز خود به تسليحات شيميايي بر عليه اسرائيل است! اين اخبار، نگراني هاي زيادي را از آينده جنگ اسرائيل و محور مقاومت ايجاد کرده است. عده اي معتقدند آلمان که خود به توليد و فروش تسليحات شيميايي به صدام متهم است، با تباني اسرائيل در حال مقدمه چيني براي شروع جنگ شيميايي و ميکروبي است. البته ایجاد آلودگی هسته ای و شیمیایی همیشه یکی از ابزارهای اسرائیل برای مرعوب کردن دشمنان خود بوده است.
اسرائيلي ها تاکنون چند بار سعي نموده اند با خرابکاري و ايجاد انفجار در تاسيسات اتمي ايران، با ايجاد آلودگي هسته اي و آلوده نمودن بخش هايي از خاک ايران با مواد راديواکتيو، خودبخود باعث تعطيلي برنامه هسته اي ايران شوند از جمله؛ برنامه انفجار دکل هاي برق به سمت مرکز هسته اي نطنز، انفجار مستقيم شديد در داخل تاسيسات نطنز و ويروس استاکس نت براي خرابکاري در سانتريفيوژها و انفجار غيرقابل کنترل در آنها. همچنین در سالهای اخیر و بخصوص در ماههای اخیر، اسرائیلی ها بارها ایران را تهدید به حمله مستقیم نظامی به تاسیسات هسته ای کرده اند تا جایی که رافائل گروسی مجبور شده است هرگونه تهدید علیه اماکن هسته ای را ممنوع اعلام کند چراکه تبعات انسانی و زیست محیطی فاجعه بار بین المللی در پی دارد. هدف اینطور تهدیدات، ایجاد ارعاب برای ایجاد آلودگی هسته ای گسترده در یک کشور است که ممکن است تبعات جهانی و بین المللی داشته باشد. از طرفي امروزه دهها گزارش از سوي نهادهاي حقوق بشري وجود دارد که اسرائيل از مواد شيميايي ممنوعه در تسليحات خود در غزه استفاده ميکند از جمله فسفر سفيد. اين موارد نشان ميدهد که اسرائيلي ها و متحدانش هيچ ترسي از ايجاد آلودگي هسته اي و شيميايي بر عليه ديگران ندارند.
از طرف ديگر، برخي معتقدند اسرائيل استفاده از تسليحات شيميايي، ميکروبي و انواع تسليحات ممنوعه را شروع کرده ولي پايان دهنده آن نخواهد بود و اين اتفاقا نقطه ضعف بزرگ اسرائيل است. سرزمين اسرائيل داراي مساحت بسيار کوچک يعني 22 هزار کيلومتر مربع و يکي از کوچکترين کشورهاي (غيرقانوني) جهان است. کوچکترين آلودگي ميکروبي و شيميايي ميتواند براي چند صد سال خاک اسرائيل را غيرمسکوني و متروکه نمايد. در سال 2006 در خلال جنگ اسرائيل و لبنان، يک دانشمند مصري اعلام کرد که ميتواند نحوه توليد تسليحات شيميايي از آفت کش هاي کشاورزي را به لبناني ها و فلسطيني ها آموزش دهد. چندي بعد، فيلم کوتاهي از يک محفظه شيشه اي با برچسبي از پرچم اسرائيل پخش شد که چند موش داخل آن بر اثر تزريق يک گاز سمي، فورا تلف شدند. شايد اين فيلم کوتاه، به تنهايي يک تهديد موثر و وحشت آور عليه اسرائيل بود. ولي متاسفانه ملاحظات انساني مسلمانان در محور مقاومت هرگز توسط غرب و اسرائيل جدي گرفته نشد و آنها تصور ميکنند که مسلمانان از سر نتوانستن است که به چنين کارهايي دست نمي زنند. لذا موازنه وحشت هرگز بين اسرائيل و ساير کشورهاي اطرافش برقرار نشده و در اين يک سال جنگ، از هرگونه وحشيگري دريغ ننموده؛ از فروريختن يکباره ساختمان بيمارستانها و منازل مسکوني و مساجد گرفته تا استفاده از بمبهاي ممنوعه خوشه اي و فسفري، تا انداختن بمب هاي سنگرشکن چند تني در ميانه مناطق مسکوني.
شايد اگر محور مقاومت از اهرمهاي فشار خود به خوبي استفاده ميکرد، امروز اسرائيل بطور همزمان و سرمستانه عليه چندين کشور مسلمان (غزه، لبنان، سوريه، عراق، يمن و ايران) وارد جنگ نميشد و رجزخواني نمي کرد. مهمترین دلیل این امر پایبندی مقاومت به اصول اسلامی و انسانی در جنگ است . چیزی که صهیونیستها بویی از آن نبرده اند
تصور کنید روزی را که ورود يک پهپاد کوچک مجهز به يک کپسول شيميايي و ميکروبي 20 گرمي به تلاويو و برخورد آن با يک ساختمان نيمه کاره و غيرمسکوني، اگرچه هيچ تلفاتي بر جاي نمي گذاشت ولي صراحتا هشدار اول را به صهيونيستها از آغاز دوره اي جديد از مبارزات و موازنه وحشت ميداد و چنان ترس و وحشتي در بين آنان ايجاد ميکرد که آنها را مجبور ميکرد که هرچه زودتر براي نجات جان فرزاندانشان، خاک اسرائيل را براي هميشه ترک کنند. حتی خمپاره ها و موشکها و پهپادهای مجهز به تجهیزات خاص اگر هم توسط پدافند اسرائیل در آسمان منهدم شوند، باز هم چیزی از تبعات مخرب آنها بر سر مردم اشغالگر اسرائیل کم نمی کند و آلودگی را گسترده تر میکند.
حتی نمایش چنین تهدیداتی می تواند حاکمان خونخوار، جانی و کودک کش اسرائیل را مجبور به تغییر محاسبات کند. اما چه باید کرد که دست مقاومت در این جهت بسته است و اسراییل باید بداند این دستها برای همیشه نمی توانند اینگونه بمانند و نياز فوري و ضروري به يک بازبيني جدي و تجديد نظر در نحوه مقابله وجود دارد.
اسرائيل خوب میداند کشوري کوچک و مترکم از جمعيت است که در هر کيلومترمربع آن بیش از 400 نفر زندگي مي کنند در حاليکه اين نسبت در ايران 50 نفر است. بنابراين کوچک و متراکم بودن اسرائيل مهمترين نقطه ضعف و پاشنه آشيل آن است که تا به امروز بخوبي از آن استفاده نشده است.