رژیم اشغالگر قدس به تازگی با بمباران منطقه المواصی در شهر خان یونس که از سوی خودِ این رژیم به واسطه اسکان غیرنظامیان به عنوان منطقه امن اعلام شده بود، مدعی شد که در پی ترور فرمانده شاخه نظامی حماس بوده است.
ماجرا از این قرار است که اخیرا شاهد بودیم که رژیم صهیونیستی اقدام به انجام حمله ای مرگبار به منطقه المواصی در شهر خان یونس کرد و موجحب به شهادت رسیدن بیش از 100 فلسطینی بیگناه و البته زخمی شدن بیش از 300 تن دیگر شد. جنایتی که در منطقه امن اعلام شده از سوی خودِ صهیونیست ها به واسطه حضور غیرنظامیان فلسطینی رخ داد و هدف اصلی اعلامی از انجام آن نیز ترور محمد ضیف فرمانده شاخه نظامی حماس و همچمنین رافع سلامه فرمانده تیپ خان یونس اعلام شده است.
صهیونیست ها تنها اندکی پس از این جنایت خود مدعی ترور محمد ضیف شدند با این حال، شادی آن ها دیری نپایید و دروغ بودن ادعاهایشان اثبات شد و جنبش حماس نیز قویا ادعاهای رژیم اشغالگر قدس مبنی بر ترور محمد ضیف را رد کرد. کما اینکه خودِ نتانیاهو نیز اعلام کرد که از ترور محمد ضیف مطمئن نیست. با این همه، آنچه به تازگی در قالب معادله جنایت صهیونیست ها در منطقه المواصیِ خان یونس شاهد بودیم، حامل 3 نکته مهم بوده است.
یک: شکست بزرگ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین
رژیم اشغالگر قدس سال هاست که مدعی است یک قدرت اطلاعاتی مهم و بزرگ نه فقط در غرب آسیا بلکه در سطح بین المللی است و می تواند دستورکارهای مطلوب خود را به بهترین و راحت ترین وجه ممکن محقق سازد. با این حال، در بحبوحه جنگ غزه و در قالب رویدادی نظیر ناکامی این رژیم در ترور محمد ضیف که به تازگی رخ داده شاهد بوده ایم که پوشالی بودن چندباره این ادعاها تا حد زیادی به اثبات رسیده است.
در این چهارچوب، تشکیلات اطاعاتی مقاومت فلسطین به قدری رشد کرده و پیشرفته شده که می بینیم با گذشت بیش از 9 ماه از آغاز جنگ غزه، هنوز فرماندهان و رهبران ارشد جنبش حماس در نوار غزه، در سلامت و امنیت هستند و میدان های جنگ با ارتش اسرائیل را رهبری می کنند. این ناکامی اطلاعاتی بزرگ بار دیگر یگ جلوه عینی خود را در شکست صهیونیست ها در ترور محمد ضیف در خان یونس به نمایش گذاشت و یک بی آبرویی بزرگ را هم برای سیاستمداران و هم رسانه های اسرائیلی رقم زد.
دو: طرح سیلی از ابراز محکومیت های بین المللی علیه رژیم اسرائیل
تنها اندکی پس از جنایت رژیم اشغالگرقدس در منطقه المواصی خان یونس و کشتار شمار قابل توجهی از مردم غیرنظامی در منطقه ای که خودِ رژیم صهیونیستی آن را منطقه امن اعلام کرده بود، شمار قابل توجهی از دولتمردان و رهبران خارجی نظیر لولا ایناسیو داسیلوا رئیس جمهور برزیل به صراحت اقدام به محکوم کردن این جنایت کردند.
معادله ای که از تشدید فشارهای بین المللی علیه رژیم اشغالگر قدس و اثبات و نمایش ماهیت ضدانسانی این رژیم در محیط بین المللی حکایت دارد. در عین حال، وقوع جنایاتی از این دست، در نوع خود اسناد و شواهد روشنی را نیز در اختیار نهادهای بین المللی نظیر دیوان لاهه قرار می دهد تا با استناد به آن ها حکم بازداشت بین المللی مقام های ارشد سیاسی و نظامی رژیم اشغالگر قدس را به عنوان جنایتکاران جنگی صادر کنند.
سه: تلاش های مذبوحانه نتانیاهو برای دستاوردسازی
یکی از نکات و مسائلی که بسیاری از تحلیلگران در مدت اخیر به آن اشاره داشته اند این بوده که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس و متحدان افراطی وی در قدرت، سعی دارند با دست زدن به جنایت هایی نظیر آنچه اخیرا در منطقه المواصی خان یونس شاهد بودیم، پس از ماه ها ناکامی خود در مواجهه با ملت و مقاومت فلسطین، برای خودشان دستاوردسازی داشته باشند و از این رهگذر، مدعی پیروزی در جبهه های جنگ غزه باشند.
این در حالی است که جوسازی های تبلیغاتی اخیر آن ها در مورد ترور محمد ضیف فرمانده شاخه نظامی حماس خیلی زود این هدفگذاری آن ها را با شکست رو به رو کرد و به یک شکست دیگر برای آن ها در مواجهه با ملت فلسطین تبدیل شد. شکستی که بار دیگر یک پیام دارد و آن این است که همچنان کابوس مقاومت و چهره های کلیدی آن دست از سرِ صهیونیست ها برنخواهد داشت.