صحبت های محمدجواد ظریف در آنتن زنده شبکه خبر نشان داد؛ بازنمایی سازوکار انتخاب کابینه به نحوی است که شائبه ی اداره رئیس جمهور توسط تیمی دیگر را تشدید می کند، ارائه این تصویر به نفع رئیس جمهور منتخب نیست.
ئیس جمهور منتخب با آغاز ماه محرم در جلسات عزاداری حضرت سید الشهدا حاضر شد،بازخوردهای مناسبی که در بخشی از افکار عمومی گرفته شد احتمالا تیم مشاوران او را به این نتیجه رساند که همین مسیر را ادامه دهد و پزشکیان به هفت یا هشت هیات دیگر هم رفت،در کنار این تصاویر اخباری از جلسات بررسی کابینه با ریاست جواد ظریف به گوش می رسید.از آنجایی که تصویر رئیس جمهور منتخب هنوز در ذهن همه جامعه شکل نگرفته و می توان آن را اصلاح کرد،توجه به این نکات شاید بتواند کمک رسان دولت جدید باشد:
۱. هیات رفتن رییس جمهور اقدام مناسبی است اما اگر کنارش این تصویر القا شود که از باقی امور برکنار است به ضد خود تبدیل می شود،مردم رئیس جمهوری انتخاب کرده اند که دوستدار اهل بیت هم هست نه صرفا پیرغلام اهل بیت.غیبت رییس جمهور در فرآیند انتخاب و اصل ۴۴ ای برخورد کردن با ماجرا اثر مطلوبی ندارد.
۲. بازنمایی سازوکار انتخاب کابینه به نحوی است که شائبه ی اداره رئیس جمهور توسط تیمی دیگر را تشدید می کند،ارائه این تصویر به نفع رئیس جمهور منتخب نیست.علاوه بر اینکه تذکرات از جنس سخنان بهزاد نبوی شائبه ی سهم خواهی را در فرآیند تشدید کرده است.
۳. آقای ظریف شب گذشته در صدا و سیما خود را طراح فرآیند انتخاب کابینه و معرفی کرد در عین حال اسامی وزارت خانه ها را به یاد نداشت و برخی وزارت خانه ها مثل علوم را با نام دهه هفتادی اش خطاب می کرد.این رویکرد بازنمایی تصویر ناآماده بودن آقای پزشکیان و تیمش برای اداره کشور را تشدید می کند.
محمدزعیمزاده