آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه هفته گذشته با حضور در دانشگاه علوم انتظامی در مراسم دانشآموختگی نیروهای مسلح شرکت کرده و در ارتباط با اتفاقات هفتههای اخیر به ایراد سخنرانی پرداختند.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از تسنیم، رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود به مسئولیت خواص اشاره کرده و فرمودند: در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند، برخی از آنها اتهام را بهسمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند، اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.
این فراز از صحبتهای رهبری موجب شد تا برخی شخصیتهای سیاسی و چهرههای شناخته شده که تا آن زمان سکوت کرده بودند، موضعگیری کنند.
یکی از اولین شخصیتهایی که بیانیه داده و مواضع خود را نسبت به آشوبهای اخیر مشخص کرد، حجتالاسلام والمسلمین سید حسن خمینی بود. وی در بخشی از بیانیه خود با مرزبندی میان اعتراض و اغتشاش نوشت: اعتراض، نشان زنده بودن جامعهای است که برخی از آسیبها را برنمیتابد، ولی آشوب و هنجارشکنی ـ آن هم وقتی توسط رسانههایی عاری از دلسوزی برای ملت ایران بر آتش آن دمیده میشود ـ ثمرهای جز حاکمیت افراطیگری و یا هرجومرج ندارد. فراموش نکنیم که رسانههایی که امروزه میداندار ایجاد شقاق در میان ما شدهاند یا تاریخی سراسر دشمنی با ما دارند و یا از جایی ارتزاق میکنند که همواره ایران و ایرانی را ضعیف و زبون خواسته است.
آقای سیدحسن خمینی در بخش دیگری از این بیانیه نوشت: شخص رهبر انقلاب اسلامی که علاوه بر جایگاه حقوقی از ویژگیهای ممتاز اخلاقی برخوردارند و از سرآمدان روزگار خود هستند، برای همه کسانی که با معظمله از دور یا نزدیک آشنایی دارند دارای احترام ویژهای هستند و برای بخشهای بزرگی از مردم از چنان احترامی برخوردارند که توهین به ایشان مانع بزرگ هر نوع تفاهم و گفتوگوست.
بیانیه اخیر وی یادآور تمکین او از مشورت رهبر معظم انقلاب در انتخابات 1400 بود که موجب شد علاوه بر اینکه وی در دام اصلاحطلبان نیفتد، اعتبار قابلتوجهی نیز میان بدنه هوادار جمهوری اسلامی و وفادار به راه و نام و آرمانهای امام خمینی(ره) به دست آوردند چراکه برخی مواضع پیشین ایشان در زمان فتنه 88 یا در انتخابات سال 94 قابل توجیه نبود اما حرکت اخیر وی به جهت عدم سکوت در برابر حمله به ارزشهای مذهبی و انقلابی و برهم زدن امنیت کشور قابل تقدیر و تحسین بود.
ورود سید حسن خمینی در این عرصه میتواند نمونه درستی باشد برای برخی دیگر از مسئولان گذشته نظام و چهرههای شناخته شده تا آنها نیز ضمن مرزبندی با اغتشاشگران، نکتهها و راهکارهای خود را هم برای اصلاح شرایط اعلام کنند. یکی از این افراد سید محمد خاتمی است که میتوان او را مصداق همان خواصی دانست که “در ابتدای امر اتهام را بهسمت سازمان انتظامی بردند!” چراکه ساعات اولیه درگذشت مهسا امینی، اکانت khatamimedia(ارگان رسمی خاتمی) در توئیتی نوشت: باز هم فاجعه ای ناگوار که درد آن تا مغز استخوان را میسوزاند! طبق اخبار، دختر خانمی با ادعای پوشش نامناسب بازداشت و در جریان بازداشت و انتقال دچار جراحات و عارضه قلبی و مغزی می شود!
با انتشار بیانیه پزشکی قانونی و روشن شدن ابعاد ماجرا در درگذشت مهسا امینی و خسارات فراوانی که به کشور وارد شد، اکنون خاتمی و اکانتهای وابسته به وی در سکوت کامل به سر میبرند و حاضر نیستند موضع خود را نسبت به اغتشاشات این چند هفته روشن سازند.