نیویورک تایمز از عاملان ترور شهید صیاد خدایی پرده برداشت و اعلام کرد رژیم صهیونیستی مسئوولیت ترور سرهنگ خدایی را پذیرفته است. بلافاصله با فاصله کمی از این عملیات، پارچین توسط کوآدکوپترها مورد اصابت قرار گرفت و یک نفر از متخصصین ایرانی به شهادت رسیدند.
نیویورک تایمز انفجار پارچین در مقر صنایع دفاعی پهپادی را نیز حمله ای از طرف اسرائیل اعلام ک رد. به نظر می رسد رژیم صهیونیستی از همیشه جسورتر شده است و نه تنها علیه منافع ایران در برجام کارشکنی می کند بلکه مستقیم نیروهای ایرانی را مورد هدف قرار می دهد.
نیویورک تایمز از عاملان ترور شهید صیاد خدایی پرده برداشت و اعلام کرد رژیم صهیونیستی مسئوولیت ترور سرهنگ خدایی را پذیرفته است. بلافاصله با فاصله کمی از این عملیات، پارچین توسط کوآدکوپترها مورد اصابت قرار گرفت و یک نفر از متخصصین ایرانی به شهادت رسیدند.
سردار سلامی در مصاحبه با تلویزیون المسیره اذعان داشت: معادلات ما با دشمنان باقی خواهد ماند و قوی تر و شدیدتر هم خواهد شد.
ایران تا کنون تلاش کرده بر اساس جنگ نامتقارن پیش روی کند حال آن که با تغییر معادلات جهانی، استراتژی ایران نیز باید تغییر کند و به استراتژی قدرت بازدارنده تغییر فاز دهد.
مقام معظم رهبری در سخنرانی های مختلف خود با توجه به آِیه شریفه و اعدوالهم ماستطعتم من قوه می فرمایند : ملاک تقویت و پیشرفت در ابزار آلات و توانمندی های مختلف کشور را نیز قرآن مشخص کرده است. پیشرفت باید تا جایی باشد که علاوه بر اینکه خودمان احساس مصونیت میکنیم، در دل دشمنان نیز هراسی ایجاد شود تا جرئت تجاوز و تعرض به کشور را به خود راه ندهد.
“تُرهِبون” فقط به معنای این نیست که آنها را بترسانید که از شما بترسند؛ نه، این ترس، بازدارنده است. اگر چنانچه دشمن بیمناک شد از قدرت شما، از آمادگی شما، آن وقت این بیمناکی، بازدارندهی دشمن است. باید کاری کنید که دشمن از هیبت مردان جوان مؤمن فداکار پرُانگیزه احساس بیم بکند؛ و خودِ این مهمترین بخشِ بازدارنده است.» «دشمن اگر نترسد، تعرّض میکند؛ اگر نترسد، به خود جرئت میدهد که تجاوز بکند”.
بعضی خیال میکنند اگر ما بخواهیم خودمان را از تهمت سلطهطلبی و اقتدارطلبی بینالمللی و منطقهای برکنار کنیم، باید برویم در لاک دفاعی؛ اینجوری نیست. در لاک دفاعی نمیرویم، در موضع انفعال قرار نمیگیریم، بلکه ما در موضع “اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِه عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم” قرار میگیریم. در موضعی قرار میگیریم که در این آیهی شریفه از آن تعبیر شده است به “تُرهِبونَ بِه عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم”؛ “تُرهِبونَ بِه” یعنی چه؟ “تُرهِبونَ بِه” همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن “قدرت بازدارندگی” میگویند. جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار میگیرد که دارای قدرت بازدارندگی است؛ دارای اقتدار بازدارنده است.
اما اتفاقاتی که اخیرا رخ داده است نشان دهنده آن است که این ترس در دل دشمن باید بطور اساسی جا بیفتد و می بایست تغییر استراتژی اساسی داد تا دشمن طمعی برای تهدید کیان اسلامی نداشته باشد.
پس الزاما می بایست قدرت و اقتدار بازدارنده را با سرعت بیشتری ارتقا داد که در غیر این صورت اقتدار ملی خدشه دار خواهد شد.
البته باید توجه داشت که این اولین و آخرین اقدامات دشمن برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی نخواهد بود و در برخی موارد لازم است اقدامات پییش دستانه انجام شود. که اگر در مقابل دشمن یک قدم عقب نشستیم دشمن دهها قدم پیش خواهد آمد. تاریخ نشان داده است که هر وقت در مقابل دشمن به طرق مختلف از جمله به جهت اعتماد سازی و یا در اولویت قرار ندادن مقابله با تجاوز دشمن به منافع ملی باعث خسران زیاد شدیم.
نمونه پاسخ قاطع ایران را در توقیف دو نفتکش یونانی توسط رزمندگان مناطق چهارم و پنجم نیروی دریایی سپاه می توان ذکر کرد که در اقدامی انقلابی و در واکنش به توقیف نفتکش ایرانی در سواحل یونان توقیف شد.
توقیف دو نفتکش در ازای یک نفتکش اقدامی بازدارنده خواهدبود که می بایست ادامه پیدا کند تا دشمن را سر جای خود بنشیند.
این گونه عملکردها اقتدار جمهوری اسلامی را افزایش داده و قدرت بازدارندگی منطقه ای او را بهبود می بخشد. و عامل بسیار مهمی در ارتقاء امنیت ملی محسوب می شود.
اقتدار ایران باید آن گونه باشد که دشمن جرات نزدیک شدن به منافع جمهوری اسلامی را نداشته باشد.