🔸 به نظر او همانگونه که تجهیز اوکراین به تسلیحات غربی مانع حمله روسیه نشد، نباید به کارآیی تجهیزات غربی برای بازدارندگی تایوان نیز مطمئن بود. علاوه بر اینکه آمریکا نیز ظرفیت محدودی برای ارسال تسلیحات به تایوان دارد.
🔸 واقعیت این است که چین بسیار به تایوان نزدیک است و با وجود تسلیحات موشکی قوی و همچنین اراده سیاسی محکم، بعید است آمریکا بتواند در یک نبرد نظامی از تایوان دفاع کند. بنابراین لازم است:
۱️⃣ آمریکا به جای تجهیز تایوان که بیشتر موجب تحریک چین میشود، به تقویت ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و فیلیپین بپردازد. این امر پکن را هشیار میسازد که در صورت وقوع درگیری با آمریکا، وارد یک نبرد گسترده با دیگر متحدانش در منطقه نیز خواهد شد.
۲️⃣ سطح هماهنگی و اجماع آمریکا با اروپا در دفاع از تایوان افزایش یابد. به نحوی که چین بداند که در صورت درگیری نظامی با تایوان تحت تحریمهای همهجانبه و یکپارچهای قرار خواهد گرفت.
۳️⃣ سرانجام ایالات متحده باید به چین اطمینان دهد که به دنبال درگیری نظامی نیست. استراتژی کلان آمریکا درباره چین باید پاسخگویی پکن در عرصه بینالمللی و رفتار آن در چارچوب نظم بینالمللی مد نظر آمریکا باشد. در این صورت است که میتوان نسبت به عدم وقوع درگیری نظامی در تایوان تا حدی اطمینان یافت.
✅ نویسنده معتقد است که هزینههای نبرد اوکراین برای سیاست خارجی آمریکا و متحدان اروپایی واشنگتن چنان بالا بوده که باید از آن پرهیز میشد. در حالی که به نظر میرسد کاخ سفید نسبت به وقوع درگیری و ایجاد بهانهای برای تضعیف روسیه بیمیل نبوده است.